Uitlaatservice (klepsystemen)

Nieuw uitlaatsysteem

ATL Chiptuning is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van hoogwaardige, complexe uitlaatsystemen. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakt RVS uitlaatsysteem, een Cat-back uitlaatsysteem, het verwijderen en/of vervangen van een demper, of het vernieuwen van een of meerdere sierstukken, u bent bij ons aan het juiste adres.

Voor al uw wensen bieden wij passende oplossingen en kunnen wij diverse systemen volledig naar uw specificaties ontwerpen, produceren en installeren. Of u nu een oldtimer, occasion of supercar bezit, wij gaan samen met u op zoek naar de juiste oplossing om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Naast de maatwerk uitlaten kunnen wij ook kant-en-klare systemen leveren zoals Remus, Akrapovic, Invidia enz. 

ATL Chiptuning

Uitlaatkleppen

Dit systeem betreft een klep die op je bestaande uitlaatsysteem wordt geplaatst. Met een afstandsbediening kun je de klep vervolgens openen of sluiten. Hiermee heb je op elk gewenst moment de controle over het geluid, of je nu kiest voor demping via de dempers of deels via de dump pipe, die net voor de eind- of middendemper is gemonteerd. Kortom, je hebt de vrijheid om te rijden met het originele geluid of te genieten van het krachtige geluid van een open uitlaatpijp! Dit systeem staat ook bekend als een cut-out/cut-off.